Activitats Extraescolars

A DIVERFESTA disposem de les activitats extraescolars més divertides i pedagògiques per al vostre centre educatiu.

 

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS EDUCACIÓ INFANTIL:

 

Download
Nueva descarga de archivo

Endinsat en el món dels contes!

 

Aquesta activitat està pensada per nens i nenes a partir dels 3 anys. Aquí entraran en un món màgia de fantasia on descobriran que els contes poden ésser explicats de moltes maneres diferents des d’un personatge divertit que els hi explica, fins a unes titelles que el representen, passant per unes diapositives on el conte hi està dibuixat.També hi haurà activitats o tallers, de manera que els infants podran construir el protagonista utilitzant titelles, inventar contes, fer ombres xineses… En fi, un ampli ventall de diversitat i coneixement.

Servei d'Acollida matinal:

 

Un servei per tots aquells nens i nenes que han d’arribar abans a l’escola puguin ser atesos per un monitor. A la Sala on es farà l’activitat es podran fer jocs, llegit, fer deures,etc. De manera que els nens passaran una estona divertida fins que sigui l’hora d’entrar a classe.

ACTIVITAT EXTRAESCOLAR EDUACIÓ PRIMARIA:

 


Converteix-te en mag! Taller de Màgia i Globoflexia:

 

Curs d’iniciació a la màgia on podràs convertir-te en un autèntic mag!Aprendràs cartomagia, micromagia, Numismagia, màgia de saló, escenari i grans il·lusions. Durant el curs també es visionaran vídeos de màgia i es farà un viatge per l’historia del noble art de l’il·lusionisme. A més a més, s’aprendrà l’art de la globoflexia que consisteix en fer plecs als globus aconseguint resultats espectaculars: Animals, figures, formes, globus múltiples, etc.Edat: Cicle Infantil, 1h setmanal.

El món del Circ i els Malabars!

 

El món del circ ofereix la possibilitat de contemplar les habilitats del cos com un fet expressiu i artística, i és un bon complement a l’esport i la gimnàstica. En el taller, els nenes i les nenes, aprenen, practiquen i posen en escena les diverses tècniques de circ, guiats per monitors i especialistes. Ells mateixos fabricaran les seves pilotes. Aprendran a llançar-les , a fer voltar el plat xinés, coneixeran les tècniques del basto del diable, un cop hagin adquirit habilitat s’incorporaran altres material com bitlles, anelles, mocadors,etc.

Vine a fer teatre!

 

Des de Diverfesta pensem que el teatre és una eina educativa sense límits, degut a la gran amplitud d’aspectes que es treballen. Per això mateix pensem que és importantíssim que els nens tinguin l’oportunitat des de ben petits de començar a treballar aquesta disciplina artística.El teatre aporta al nen/a coneixement sobre el seu cos i sobre la seva veu, tenen l’oportunitat de jugar i experimentar de manera conscient amb l’esquema corporal i oral.Facilita la socialització i la responsabilitat, ajuda a superar pors i vergonyes afavorint la naturalitat del nen, ajudant a canalitzar tot el potencial creatiu i plasmar-lo de manera artística, desinhibint així el nen/a i deixant pas a un cos i una ment més lliures.

Tens habilitats màgiques?

 

Un taller amb els quals et convertiràs en el mestre de les teves mans. T’ensenyarem a fer màgia, globoflexia, papiroflexia, il·lusions òptiques, ciència, matemàgia, jocs d’enginy i moltes coses més!Si vols ser el més hàbil amb les teves mans aquest és el teu curs!

Juguem i Aprenem!

 

Una activitat destinada a nens i nens d’educació primària apassionat per els jocs en grup o d’estratègia, que necessiten un desgast d’enginy, concentració, estratègia i sort.Elaborem un programa on tenen cabuda jocs com els Escacs, les Dames, Trivial… tenint en compte sempre els interessos del grup.El monitor presentarà les normes, tàctiques més conegudes i organitzarà torneigs a nivell intern.També es donaran a coneixer altres jocs tradicionals com la corda, baldufa, bitlles, cartes, etc.

ELS NOSTRES CLIENTS OPINEN

"Per nosaltres va ser un plaer tenir-vos en un dia tant especial i ajudar-nos a fer que tot l'ambient s'omplís... Llegir més

Els preus no inclouen el 21% d'IVA