Lloguer de Màquina de Cotó de Sucre

Vols llogar una màquina de cotó de sucre?

 

A Diverfesta, et donem l’oportunitat de llogar una màquina professional per realitzar cotó de sucre a la teva festa i esdeveniment. Si realitzes una festa a Girona, Barcelona o algun indret de Catalunya, us podem oferir el nostre servei de lloguer de màquina de cotó de sucre per a la teva festa. Nosaltres en encarreguem de venir, muntar la maquina amb un operari i durant tot l'esdeveniment realitzarem cotó de subre per a tots els teus convidats.

Màquina de Crispetes

Vols llogar una màquina de crispetes?

 

A Diverfesta, et donem l’oportunitat de llogar una màquina professional per realitzar crispetes a la teva festa i esdeveniment. Si realitzes una festa a Girona, Barcelona o algun indret de Catalunya, us podem oferir el nostre servei de lloguer de màquina de crispetes per a la teva festa. Nosaltres en encarreguem de venir, muntar la maquina amb un operari i durant tot l'esdeveniment realitzarem crisptes per a tots els teus convidats.

ELS NOSTRES CLIENTS OPINEN

"Per nosaltres va ser un plaer tenir-vos en un dia tant especial i ajudar-nos a fer que tot l'ambient s'omplís... Llegir més

Els preus no inclouen el 21% d'IVA