Activitats per empreses

Activitats pel Family Day

Un dia amb la família, aquesta és la nostra proposta tant per a petits, mitjanes com a grans empresas. L'objectiu  del family day per empreses és que els seus treballadors puguin gaudir d'un dia fora de l'àmbit laboral i compartir activitats juntament amb els seus familiars i companys de treball , enfortint els vincles socials i emocionals entre els assistents. 

 

A més, l'empresa dóna el missatge de buscar el benestar de tots els integrants, afegint també als familiars. Per això es considera que realitzar un Family Day és molt apropiat per fidelitzar els empleats i millorar la seva motivació.  Organitzem activitats col·lectives destinades tant a nens com a adults, per gaudir-les tant per edats com entre pares i fills.

 

Un Family Day està compost de les millors activitats infantils: castells inflables, maquillatge de fanasia, tallers infantils, actuacions, disco mobil, animacions, etc.  Qualsevol idea és benvinguda a l'hora de confeccionar aquesta activitat per a empreses, ja que no hi ha regles prèvies fixades en l'elaboració de la mateixa, nosaltres t'ajudem!  Quan ens referim a un Family Day, ens referim a un tipus d'esdeveniment totalment diferent dins de l'entorn empresarial, ja que es tracta d'un esdeveniment social amb alt grau de comunicació i interacció entre els assistents, amb el valor afegit de donar a conèixer les seves famílies a la resta de l'empresa. És una jornada agradable i distesa en la qual es fomenta el valor de pertinença a empresa causa de l'àmbit familiar en què es desenvolupa.  Aquesta activitat per a empreses es pot fer a mida, donat la gran varietat d'opcions que permet.

Castells Inflables

Maquillatge de Fantasia

Jocs Gegants

Animació

Crispetes i Cotó

Karaoque

Fotomaton

Vols veure més?

DESCARREGA'T EL CATÀLEG D'ACTIVITATS INFANTILS I FAMILIARS
Diverfesta Cataleg 2023.pdf
Documento Adobe Acrobat [6.7 MB]

Sopars d'empresa de Nadal

A diverfesta tenim una gran varietat d'activitat per al teu dinar o sopar de Nadal.

Karaoke

No paris de cantar i ballar durant tota la nit amb les 32.000 cançons del karaoque!

Fotomaton

Enportat fotografies de record d'aquest gran dia i personalitzades amb el logotip de l'empresa.

Show de màgia i humor

La màgia més espectacular per amenitzar el teu dinar o sopar de Nadal amb els trucs de màgia més increïbles.

Disco Mòbil

No paris de ballar durant tota la nit amb la música més animada!

Toro Mecànic

Sigues valent i puja al damunt del brau mecànic. Converteix-te en un autèntic ginet i sigues el guanyador al damunt del brau!

Espectacles d'humor

Els millors espectacales per a la teva festa de Nadal: Màgia, Monolegs, imitacions, parodies,etc.

Proximament.... Team Building per empreses...